TuneCore Artists Head Down to A3C Voorbereid!

8 oktober 2015

Het is dag twee van A3C-festival 2015 en hiphopartiesten van over de hele wereld zijn naar Atlanta opgeklommen om op te treden, handen te schudden en, nou ja, te feesten! Voordat het festival begon, hebben we een aantal van onze TuneCore MC's en producenten benaderd om een idee te krijgen van hoe zij van plan zijn om dit jaar het beste uit A3C te halen en hun gedachten te laten gaan over wat het betekent om in 2015 een onafhankelijke artiest te zijn.

Onze inzichtelijke gemeenschap stelt niet teleur! Of ze nu veteranen zijn of voor het eerst naar Atlanta gaan, kijk eens wat ze te zeggen hadden...

Op het maken van het beste van A3C. . .

"Ik ben van plan om naar zoveel mogelijk conferentiepanels te gaan om te netwerken en advies te krijgen van veteranen uit de industrie over hoe ik kan verbeteren wat ik momenteel doe en hoe ik mijn muzikale succes kan blijven verbeteren."
AwesomeNobody

"Naast het voor de hand liggende antwoord van het leggen van verbanden en het getuige zijn van legendes die spreken/performen, vind ik A3C en Atlanta in het algemeen een grote inspiratiebron voor mijn liedjesschrijven. De rijke cultuur en de zuiderse levensstijl geven me een ander soort creativiteit die ik normaal gesproken niet thuis zou ervaren"Canada
.
Quake Matthews

"Dit is mijn eerste jaar bij A3C, na vier jaar op rij SXSW te hebben gedaan en veel succes te hebben gehad, ben ik erg enthousiast om het A3C-hoofdstuk in mijn carrière te beginnen. Na het festival hoop ik de aandacht te trekken van muziekliefhebbers die het leuk vinden om nieuwe artiesten als mijzelf aan het woord te laten.
Erreon Lee

"Ik ben van plan om elke gelegenheid aan te grijpen om met de aanhangers van indie-hiphop in gesprek te gaan; zoveel mogelijk te presteren, met mensen op een één-op-één-niveau op te bouwen, enz. Wat de "creatieve" kant van de dingen betreft, ben ik er om plezier te hebben en ervoor te zorgen dat ik zo zichtbaar mogelijk blijf voor degenen met wie ik me in de nabije toekomst bezig wil houden.

"Als een onafhankelijke kunstenaar is het de sleutel om te netwerken. Je hebt geen groot team achter je, dus je moet soms tot aan de manager in de straatploeg spelen. We zijn van plan om shows te gaan vermoorden en te gaan bouwen met gelijkgestemde artiesten die hetzelfde doel nastreven. A3C is de perfecte gelegenheid om meer mogelijkheden te maken die je alleen maar hoeft toe te passen.
"
Goldyard

Als onafhankelijk kunstenaar ben ik van plan om dit jaar het beste uit mijn tijd bij A3C te halen door persoonlijk contact te leggen met mijn huidige en potentiële fans. Ik heb al een aardige fanbase in ATL, dus daar ga ik op uit. Andere manieren waarop ik dit jaar het meeste uit mijn ervaring in A3C zal halen zijn door te promoten met CD's, downloadkaarten en promotiefolders voor het project dat ik dit jaar via TuneCore heb uitgebracht. Ook zal ik bij elke show en elk media-evenement waar ik aanwezig ben mijn persoonlijke artiest/merk kleding bij de hand hebben. Ik sta op het programma om tonnen interviews en een paar shows te doen, dus ik ben van plan om elke kans te benutten. ”
Wezel Sims

"Als een onafhankelijke artiest is het moeilijk om je muziek te laten horen en herkennen. A3C geeft aankomende onafhankelijke artiesten een platform om gehoord te worden, dus als ik niet met zoveel mogelijk mensen en artiesten in contact zou komen, zou ik mijn tijd verspillen.
Kidd Adamz

"In mijn ogen is het grootste wat er moet gebeuren tijdens mijn tijd bij A3C dit jaar, dat ik van een verlegen introverte artiest naar het zeer uitgaand persoonlijk wezen ga dat ik ben. De beste manier om dat te doen is door zoveel mogelijk mensen te ontmoeten!"
JoeyB

Bij het zijn van een onafhankelijke hiphopartiest in 2015...

"Een indie-artiest zijn in 2015 heeft zijn ups en downs. Wat mijzelf betreft, heb ik de neiging om te proberen naar het positieve te kijken, dat is vrijheid. Soms maakt de vrijheid om jou creatief te zijn een groot verschil - je geluid, je uiterlijk en je perceptie maken altijd een kans om de volgende te zijn!
Boxx A Miljoen

"Als [onafhankelijke] hiphopartiest zijn er veel obstakels en uitdagingen - maar het is mijn taak om interessante muziek te blijven maken en zo interactief mogelijk te zijn met mijn fans."
- ChellaH

"Wij zijn de volgende golf van muziek. Natuurlijk zullen er altijd labels in de buurt zijn, maar elke dag gaat er een andere indie-artiest in het viraal zonder. Wij zijn de toekomst.
Trev Rich

"Als onafhankelijk kunstenaar in 2015 met het internet binnen handbereik ligt de macht in mijn handen. Hoezeer ik ook van de kunst hou, ik begrijp dat ik een bedrijf ben. Hoe meer energie je in je bedrijf investeert, hoe groter het kan worden!"
Phene

"Het betekent dat je je eigen toekomst onder controle moet kunnen houden. In staat zijn om de golf te berijden en de veranderingen bij te houden door muziek uit te brengen wanneer je maar wilt. Het betekent ook dat je een hechte band hebt met je fans; ze zijn net als je team."
Shawn Chrystopher

"Alles is mogelijk, zelfs zonder label, als je er hard voor werkt."
ILL BOYZ

"Het is slechts een zegen van God om eerder getekend te zijn bij een boetieklabel en tegelijkertijd onafhankelijk en bloeiend te zijn. Het is een geweldige kans en eer om gerespecteerd te worden als een onafhankelijke kunstenaar en het is zakelijker voor mij op dit moment; dus de timing is perfect voor mij om te slagen als een op zichzelf staande kracht. Schreeuw mijn team uit!"
Super Spodee

Tags: A3C advies Atlanta gemeenschap met Hip Hop onafhankelijk tips tunecore