Nieuwe Muziek Vrijdag: 21 februari 2020

21 februari 2020

Met Sak Noel, MTL, Adrius Mamontovas, BLOUNT & meer!

Dien uw aankomende release in te zien op TuneCore's New Music Friday Blog!

OPMERKING: u moet een TuneCore Artiest zijn met een geldig e-mailadres dat aan uw TuneCore-account is gekoppeld om in aanmerking te komen.


UITGEBREIDE RELEASE

RESTAURATIE
EMILY CALVANI
CHRISTIAAN/GOSPEL

” De afgelopen vijf jaar is het schrijven van liedjes altijd een uitlaatklep voor me geweest - ik had nooit gedacht dat ik in een miljoen jaar de kans zou krijgen om er een op te nemen - maar ik werd er verliefd op. TuneCore heeft me een medium gegeven om mijn kunstenaarschap te delen en een van de vele geloofssystemen op een mooie manier uit te drukken". - Emily Calvini


DE NIEUWE RELEASES VAN DEZE WEEK

[ngg src="galleries" ids="3″ display="thumbnail" thumbnail_crop="0″]

Tags: featuring nieuwe muziek vrijdag spotify playlist