Social Platforms
Sınırsız Yayın. SINIRSIZ FIRSAT. YILLIK ÜCRET YOK.

[Editörler Not: Bu yazı Angela Mastrogiacomo tarafından yazılmıştır.]

Oran iyi meşgul bir sosyal medya varlığı, katil hi-res fotoğrafları bir dizi ve kim olduğunuzu ve ne hakkında ne olduğunu hikayesini anlatan büyüleyici bir biyo önemini biliyoruz.

Peki ya basın bültenleri?

Bir sonraki büyük sürümü için hazırlanırken bu adamlar için yol kenarına düşmek kolay olabilir. Ve gerçek başarılı bir kariyer hareketli parçaları çeşitli dikkat çok alır iken, basın bültenleri herhangi bir başarılı yayın stratejisinin temel taşlarından biridir.

Ama dikkat çekici bir yazı yazmak, olması gerektiği kadar dikkat çekmek mi? Bu zor olabilir-ama biz sizi koruduk.

Doğru zaman olduğundan emin ol.

Basın bültenini yazmadan önce zamanlamanın doğru olduğundan emin olmak istiyorsun. Bazen sanatçılar bir şey ve her şey hakkında basın bültenleri yazma ve daha sonra neden kimse (daha sonra basın bültenleri dağıtmak hakkında daha fazla) onları alıyor merak bakın.

Sorunun bir parçası genellikle sadece doğru zaman değil olmasıdır. Her şey basın açıklaması gerektirmez. Genel olarak, sadece gerçekten yeni bir tek / video / albüm çıkıyor ya da uzun bir tur gibi büyük duyurular için onlara ihtiyacınız olacak. Bunlar dikkat çekmek istediğiniz büyük bilet öğeleri türüdür.

Bir hikaye anlatın

Basın bültenini sanki bir hikaye anlatıyormuşsun gibi yaz. Çünkü bir bakıma öylesin. Bu senin hikayen.

Bunu ilgi çekici hale getirmek için, hedef kitlenizi yakalamak ve onlara tutunmaları için güçlü görüntüler vermek istersiniz, bu nedenle açıklamalar, yaratıcı dil ve birlikte akan cümlelerle dolu bir şey yapmak gerçekten önemlidir. Eğer sadece soğuk gerçekleri ve başka bir şey gönderme sopa, insanlar umurumda olmayacak.

Birinin sizin veya grubunuz hakkında yazdığı bir özellik makale olarak düşünün ve üçüncü kişi, objektif, (ya da sizin için bunu yapmak için birini işe) yazın. Bu kısmı çivileme önemlidir, bu yüzden zaman ayırın.

İzleyicilere kim olduğunuzu tattın.

Bir basın açıklamasını biçimlendirmenin doğru bir yolu yoktur, ama emin olmak istediğiniz bir şey varsa o da onlara kim olduğunuzu açıkça tattırdığınızdır.

Tıpkı bio ile olduğu gibi, bu yeni bir şekilde insanlarla bağlantı kurmak için bir fırsat, ve kariyeriniz boyunca size hizmet edecek bu bağları inşa etmeye başlar. Sadece onlara gerçekleri iterek ve onlar mandal umut değil-daha derin bir düzeyde bağlanmaya çalışıyoruz.

Yani her ne kadar basın bülteni hiçbir bağlantı değeri ile sadece gerçeklerin bir listesi olmak istemiyorum, bu gerçekleri serpin gerekir. Bu, şu anlama gelir:

• Gelecek sürümler,
  • Gösteriler/turlar,
  • Özel etkinlikler,
  • Yeni merch,
  • Web siteniz ve sosyal medya bağlantılarının yanı sıra iletişim bilgileriniz.

Teklif ekleme

Şahsen, genellikle intro paragraf ya da öylesini sonra, bir basın açıklaması içinde bir teklif dahil büyük bir hayranıyım. Kişiliğinden biraz enjekte etmek ve bir insan unsuru eklemek için harika bir yol.

Yine, alıntı ile bir hikaye anlatmaya çalışın ve insanların duygularına hitap. Ne teknoloji ve ekipman kullandığınız çok ilginç bulabilirsiniz, ve ben birkaç kişi de olacak eminim, ama eğer teklif yazma / kayıt süreci sırasında ilgili bir anekdot çeker ya da kan, ter hakkında konuşuyor ve gözyaşları bu koymak çok daha güçlü bir duygusal tepki almak için gidiyoruz.

Unutma, insanlarla bağlantı kurmaya çalışıyorsun. Genellikle, biz paylaşılan korkular / tutkular / deneyimler yoluyla bunu.

Biçimle deneme

Bir basın açıklaması anahat için doğru bir yolu yoktur, anahtar sadece tüm malzemeyi olduğundan emin olmaktır.

Bununla birlikte, ben bana örnek olan birinden en iyi öğrenen bir insanım, yani senin için yapacağım şey bu.

Bir şey yazmadan önce, bir hi-res fotoğraf ve fotoğraf kredi üst olduğundan emin olmak istiyorum.

Birinci Paragraf: Kim olduğunuzu, nereden geldiğinizve basın açıklamasının amacının ne olduğunu burada tanıtacağınız yerdir. IE: Bugün New York pop-punkers Fish Sticks yeni EP duyurdu, Into the Sea, Mayıs'ta piyasaya sürülecek 15th. Daha sonra EP'ye biraz daha eklersiniz— burada kaydedildi, özel konuklar, vb.

Alıntı!

İkinci paragraf: Sarın. Çaldığınız büyük festivaller veya elde ettiğiniz başarılar gibi son bilgileri ve EP'nin ne zaman/nerede çıktığınızda ki nihaî bilgileri listele.

Üçüncü paragraf: Bu, biyografinizin uzun bir paragraf sürümünün kalın "hakkında" başlığı altında gidebileceği yerdir. O zaman tur tarihlerini de eklersin. Sosyal medya aşağıda takip etmelidir.

Nasıl kelime çıkmak için

Şimdi inanılmaz bir sürüm yazdım, nasıl gerçekten orada alabilirim?!

Birkaç yolu var. Bilinmesi gereken ilk şey, herhangi bir DIY PR kampanyası ile kişisel bire bir pitching bir sürü olacak, ve bu özellikle indie sanatçılar için doğrudur. Kişisel bir adım ekleyebilir bir basın açıklaması olması neredeyse kesinlikle kelime yaymak için en değerli yol olacak, çünkü sahip olduğunuz ilişkileri kullanmak mümkün, çünkü, ve değil olanları inşa, yerine sadece kitlelere basın açıklaması dışarı patlatma ve birisi tökezledi ve umurunda umuduyla. (onlar olmaz)

Bununla birlikte, biraz ad tanıma sistemi oluşturmuşsanız, birkaç daha az zaman yoğun yolunu deneyebilirsiniz. Bunu yapmanın en iyi yolu kendi posta listeniz aracılığıyla olacaktır. (Eğer zaten bunlardan biri yoksa, bunu almak için zamanı.)

Ayrıca PR Daily gibi serbest yükleyebilirsiniz yerler de vardır, ama benim deneyim, bir sahaları ve kendi haber bülteni ile olsun bu kişisel bağlantıları en iyi olma eğilimindedir.

Angela Mastrogiacomo kurucusu ve CEO'suMuddy Paw PR , onun sanatçılar AlternatifBasın, Substream, New Noise, ve daha fazla yerleşim gördük. O da müzik günlüğüInfectious Magazinesahibi.

Etiketler:

Çalma Listemiz